Saabtreff I Skjåk

Hei. Vi planlegger et korona vennlig, uhøytidelig treff, og lurer derfor på om dette kan være av interesse. Alle må forholde seg til korona reglene. Treffet vil foregå på Mogard camping, der det er mulighet for overnatting i hytter, og det er plasser for campingvogn, bobil eller telt. På campingen er det også en pub vi kan nytte, der blir det mulighet for å kjøpe seg drikke. Ta med egen mat og drikke til grilling og frokost.

Påmelding innen 7/8 til tlf: 91558336.

Bestill overnatting på Mogard, tlf:90967077.

Program for helga.

  • Fredag 18.00. Grilling og sosialt samvær om det er vær til å være ute.
  • Lørdag 11.00 kjøretur i nærområdet, og utstilling av saaber etter kjøring. 18.00 felles middag med utdeling av premier inne l kafeteriaen.
  • Søndag. Heimreise. Felles frokost om det er interesse for dette.